SÅ FUNKAR DET

  Beställning 

Fredagsräkan fungerar precis lika enkelt som det låter. Du beställer och vi levererar färska Smögenräkor och skaldjur med goda tillbehör till din dörr eller arbete varje onsdag & fredag. Lägg de varor du önskar att beställa i varukorgen. En enhet är beräknat för en person. Önskar du en större mängd, lägger du till flera enheter av samma vara.

Fyll i dina kontaktuppgifter, ditt namn, mobiltelefonnummer, ev företagsnamn (om du vill ha dina varor till ditt arbete) samt välj betalningssätt. När din beställning och betalning är genomförd får du automatiskt en bekräftelse via e-post. Obs! Se till att skriva rätt leveransadress om den inte är samma som faktureringsdressen. Uppge gärna din kod.  

För att garantera din fredagsleverans vill vi ha din beställning senast torsdag kl. 24.00 samma vecka. 

Leverans onsdag & fredag: beställ senast kl.24.00 dagen innan.

Obs! vill du ha din leverans på onsdagen, eller ett annat önskat datum nu under jul och nyår är det mycket viktigt att du meddelar oss. Skriv i meddelande-rutan vid beställning. Jul 21, 22 eller 23 dec. Nyår 29 eller 20 dec. 

Har du frågor gällande sortiment eller har frågor gällande större beställningar. Kontakta oss gärna direkt via e-post eller telefon. 

Betalning 

Betalning sker direkt vid beställning. Du kan välja att betala via kortköp eller Klarna Faktura faktura. Använd det betalsätt som passar dig bäst. Kom ihåg att alltid uppge ditt namn som referens. 

Leverans

Dina beställda skaldjur levereras väl förpackade och kylda direkt till din arbetsplats eller hem till din dörr. Väljer du att få dina kasse levererad hem sker det från kl13.00. Det är viktigt att du är hemma då dina varor måste hållas kylda. Om du inte är hemma vid den tidpunkt då dina varor levereras ringer vi alltid upp och och kommer överens om att lämna vid dörren. 

Väljer du att få dem levererade till ditt arbete går det lika bra, detta sker även under förmiddagen från kl13.00. Viktigt att du uppger rätt leveransadress samt ev portkod i "Meddelande till Fredagsräkan". Passa på att beställa nu då vi kör gratis hemkörning om du beställer för minst 750kr. Beställer under 750kr tillkommer en fraktavgift på 150kr. 

   Köpvillkor  

För oss är det viktigt att du som kund är nöjd. Skulle det saknas något i beställningen eller om det visar sig att en vara är skadad ersätter vi varan. Går ej att returnera varan. 

Vi reserverar oss mot vissa sortimentsändringar då vi är beroende av vädrets makter. 

Vi på Fredagsräkan värnar om miljön

För oss är det extra viktigt att värna om miljön så de allra flesta av våra varor paketeras i papper och levereras i papperskassar. Våra varor är MSC-märkta och våra kräftor är burfiskade.